שילוב של מאכלים מוצלחים באירוע
ליד דוכן בוריקה, מציבים דוכנים נוספים שיוצרים שילוב מוצלח בחך. אחת האפשרויות היא דוכן עריסה שזו פיתה שיש בתוכה בשר טחון מתובל כראוי. מניחים את הפיתה בתנור ולאחר שהיא קריספית המלצרים של נויה דוכני מזון לאירועים, מציעים אותה למוזמנים שנהנים מכל ביס.
אוהבי הבשר ייהנו מאד מבשרים שמונחים על הגריל או פרגית על הפלנצ’יה. השיטה הנוחה והמתאימה היא שלאורך כל האירוע המלצרים מכינים סוגים שונים של בשרים ולכן כל אורח שניגש לדוכן ימצא על המגשים מוצרים חמים כמו סטיקים משובחים, שיפודי פרגיות, נתחי קצבים, קבבים נפלאים, רוסטביף ועוד.
השפים של נויה דוכני מזון לאירועים מקפידים על רכישה של בשר טרי מקצביות ייחודיות שמקפידות על ניקיון ועל היגיינה וזאת כדי לשמור על בריאותם של כל הנוכחים.
תוספות למאכלים הבשריים
כאשר בכל מיני דוכנים יש מבחר גדול של בשרים, הקהל מחפש גם תוספות שאינן בשר כמו לדוגמה ירקות. לכן הם נהנים מאד מהימצאותו של דוכן סלטים שמציע לאורחים המון סוגי סלטים ישראלים צבעוניים עם רטבים שמוסיפים להם טעמים מיוחדים כמו רוטב קיסר, אלף האיים, וינוגרד וגם תוספות מעניינות, כמו סוגים שונים של אגוזים גרעיני חמניות, גרעיני דלעת ועוד.
דוכנים מסקרנים מכל העולם
דוכן בוריקה שמקורו הוא בתוניס אהוב מאד על האורחים, אך בנוסף לכך יש שפע של דוכני מזון שכל אחד מהם מבוסס על מאכלים אותנטיים ממדינה אחרת. השפים של נויה דוכני מזון לאירועים מציעים למארחים שלל אפשרויות מתוך מגוון רחב של טעמים והם בוחרים את האופציות המתאימות ביותר לקהל שלהם.
אפשר ליהנות מטעמים שמגיעים ממזרח אסיה כמו סושי על כל גווניו מיפן, פריקסה יפני, דים סאן נהדר המגיע מסין וגם לחמניות מאודות. כמו כן שניצל בחלה המבוסס על המעדן האהוב המגיע מאוסטריה או דוכן שווארמה המגיע מטורקיה וממדינות ערב.