ההצלחה של הסושי היא מסחררת. המאכל היפני צבר אוהדים ישראלים רבים, אלו שביקרו במזרח אסיה וביפן וגם אלו שלא ביקרו שם. הכמות הגדולה ביותר של משלוחים בישראל היא של פיצה ושל סושי.
סושי בהרצליה
תושבי הרצליה שמזמינים סושי לעיתים תכופות יודעים באופן מדויק אילו רולים הם אוהבים ולכן מנתבים את ההזמנה למשלוח צמחוני, משלוח קומבינציה או גלילים ספציפיים בלבד. אלו שמזמינים סושי בהרצליה לעיתים תכופות כבר ניסו את כל המסעדות, כל הסושיות וכל משלוחי הקייטרינג בעיר.
עם הזמן היה להם ברור שהמשלוח של הקייטרינג הוא האיכותי ביותר. יש בו דגים טריים, חביתה שעשויה כהלכה, ירקות טריים ואצות מצוינות. לכן הם מזמינים באופן קבוע סושי בהרצליה משירות משלוחים זה.
אירוח למטרות שונות
העובדה שארוחות סושי הפכו לקונצנזוס מקלה מאד על המארחים. כאשר הם רוצים לארח קבוצה של חברים, אנשי עסקים או בני משפחה והם מתלבטים על אוכל כזה או אחר, ההברקה של הזמנת סושי בהרצליה פותרת תוך דקה את כל הבעיה.
אם מעוניינים להזמין מזון בנוסף לכך, כל אופציה מתאימה לסושי. אם ההזמנה כללה דגים, אפשר להזמין סוגים שונים של דגים או של בשר. אם הסושי שהוזמן הוא צמחוני, אפשר להזמין, פיצה, פסטה, סלטים והרבה מאד מאכלים נוספים להשלמת המגוון של הארוחה.
ההתלהבות מהסושי
מי שמזמין סושי בהרצליה חייב לדעת כמה אנשים מגיעים אליו כדי להזמין כמות גדולה של גלילי סושי באופציות השונות. זאת לאור העובדה שהאורחים מחסלים מהר מאד את כל הגלילים שמגיעים ועלול להיווצר מצב שהמאחרים, לא ייהנו מהסושי. רוב המארחים הם כבר למודי ניסיון ולכן מראש הם מזמינים כמות קצת גדולה יותר וכך כולם נהנים מהמאכל האהוב.
אירועים עסקיים ומשפחתיים
בכל אירוע שמגישים סושי, אפשר לראות שהדוכן הזה הוא הפופולרי ביותר והרבה מאד אנשים עומדים סביבו ובלי להרגיש מושיטים את היד ומוסיפים גלילים נוספים לצלחת שלהם. המהירות שבה המגשים הענקיים נותרים ריקים, מפתיעה בכל פעם מחדש את האורחים, המארחים והמלצרים.
כולם מודעים לכך ולכן השפים מכינים מראש מגשים נוספים כדי לאפשר גם לאורחים הנוספים ליהנות מהמאכלים האסיאתיים.
הכנת סושי מעולה
סושי בהרצליה ערוך להכנת מנות הסושי היומיות והוא נערך לכך בהתאם. הרמה הגבוהה של התפריט הקולינרי שלו לא השתנה והוא מקפיד על רכישה יום יומית של ירקות מגוונים וטריים כמו אבוקדו, גזר, צנון לבן, בטטה ועוד. בנוסף לכך ספק הדגים מודע לרגישות של הציבור לנושא טריות הדגים ולכן הוא מספק בכל יום דגי סלמון, טונה אדומה וזנים נוספים של דגים כשהם טריים ובעלי ריח מצוין.
סושי הרצליה דוגל בשיטה המסורתית של הכנת סושי ולכן הוא משתמש באורז הדביק ובאצות המשובחות אשר מיובאות מיפן כדי לספק לצרכן הישראל חוויה עוצמתית של מאכלי סושי.